Art framing

Textiel

Het gaat hier om motieven die op stof of doek zijn aangebracht, dus borduur- werk, kant of ieder ander soort werk dat met naald en draad is gemaakt. Ook kledingstukken zoals kousenbanden, tricots of mutsen behoren tot deze categorie. Helaas moeten deze voorwerpen vaak worden behandeld voordat ze kunnen worden ingelijst. Tot de behandelingen behoren o.a. het bevestigen op een ondergrond door middel van hulpmaterialen.
 
Het inlijsten van een stuk textiel is geen gemakkelijke taak. Art framing  besteedt  hier veel aandacht en zorg aan. Het geheel maakt dat het een arbeidsintensief werk betreft dus dientengevolge niet altijd goedkoop. Het reinigen en daarna strijken zijn door de klant te verrichten werkzaamheden. In overleg met de klant is het ook mogelijk om te kiezen voor een eenvoudige inlijstmethode dit geldt meestal voor textiel in de vorm van t-schirts zoals voetbal- en of wielrentricots. Deze wijze is minder arbeidsintensief en dientengevolge minder kostbaar.

Afspraken kunt u maken middels: telefoon of email dit contact kan leiden tot een persoonlijk gesprek. Bij persoonlijk contact kan Art framing u ook voorbeelden tonen in kleuren en materialen van lijsten en passe partout.