Art framing

Algemene informatie

Omdat Art framing een eenmanszaak is heeft u altijd de juiste man waarmee u kunt overleggen en waarmee u afspraken kunt maken. Service en vakmanschap staan bij Art framing hoog in het vaandel. Bij opdracht is het mogelijk de in te lijsten werken te halen en te brengen afhankelijk van de opdracht. Binnen een straal van 10 km rond Duiven is dit geheel gratis. Woont u verder weg gebeurt dit in overleg met u. Voor het vervangen van alleen glas is halen en brengen, gratis, helaas niet mogelijk.

Vragen ten aanzien van kosten en prijzen zijn mogelijk over spiegels, glas vervangen,  standaard lijsten. Uiteraard alleen dan  als de afmetingen bekend zijn alsmede lijstsoort en kleur . Een prijsopgave is altijd indicatief een exacte opgaaf  is alleen  mogelijk nadat ik het in te lijsten werk heb gezien en u een keuze heeft gemaakt uit de lijsten ,waarvan  voorbeelden aanwezig zijn. Ik voer uitsluitend lijsten van Larson Juhl (aluminium en hout), Barth (wissellijsten) , Nielsen (aluminium), Change it! (aluminium) en i frame (hout) kleinere maten.  Inlijstingen in door uzelf aan te leveren lijsten  zijn in overleg mogelijk. Of hetgeen u wilt in laten lijsten mogelijk is kan Art framing alleen beoordelen als alle gegevens bekend zijn. Belangrijk hierbij zijn o.a. aard van het object ( tekening, schilderdoek, foto enzovoort ) dikte, afmeting en van de lijst de grootte en zeer belangrijk de sponningdiepte. De sponningdiepte, bij goedkopere lijsten, is vaak dusdanig klein dat als gevolg daarvan zelfs het plaatsen van een passe partout problemen oplevert.

Voor wat betreft passe partout zijn alle kleuren te leveren van het fabricaat Artique en CBVG , ophangsystemen van  ArtiTeq (alle systemen en onderdelen) op maat zagen is mogelijk (bij kleine hoeveelheden). Ook hierbij is Art framing uiteraard bereid u van advies te dienen en geheel vrijblijvend een offerte te maken. De offerte blijft 30 dagen na dagtekening geldig. Prijswijzigen in materiaal en loon worden in deze periode van 30 dagen  doorberekend. Offertes zijn uiteraard kosteloos en verplichten u tot niets de beslissing blijft altijd aan u. Uw  wensen kunt u kenbaar maken via telefoon of email .