Art framing

Foto pagina's

Alle op deze site gepublceerde foto's ,ook die van de headers alsmede de bijbehorende teksten,  zijn door mij, Albert van 't Slot, vervaardigd. Een uitzondering is de foto waar kunstenaar Arno Arts [ Overleden te Arnhem, 3 april 2018. ] passe partout signeerd deze is gemaakt door ©  Will Plooster 2013  zoals vermeld bij de foto. Gebruik maken van deze foto's door derden is onderhevig aan auteursrecht en als zodanig alleen na schriftelijke toestemming mogelijk. Contact hierover kunt u opnemen via telefoon of email u kunt dan aangeven welke foto's het betreft en waarvoor deze gebruikt gaan worden. Eventuele toestemming is niet zonder kosten.

Een portfolio is van oorsprong een grote map waarin bijvoorbeeld schilders, vormgevers of reclamemakers voorbeelden van hun werk verzamelden om potentiële opdrachtgevers te overtuigen van hun kwaliteit en kunnen. In die betekenis zie je ook op internet veel portfolio's opduiken: 'Kijk eens wat ik kan!' Zo'n portfolio is vaak voor potentiële opdrachtgevers heel verhelderend. Je ziet in één oogopslag welke stijl iemand heeft, in wat voor soort opdrachten hij is gespecialiseerd en of zijn werk je aanspreekt.

In mijn portfolio zullen deze elementen zeker voorkomen, maar ook andere, zoals mogelijkheden van transport, kunstuitingen welke voor mij boeiend waren en zullen niet alleen menselijke zijn maar ook op het gebied van natuur en landen, wellicht ook voor u interessant. Kortom niet alleen beroepsmatige zaken op het gebied van de lijstenmakerij komen aan bod onder links zullen deze voor zover mogelijk met internetadres worden vermeld.

En in het algemeen zie deze site als een vingerafdruk van mij.............Albert van 't Slot