Art framing

Reclame & lijsten

Reklame door het gebruik maken van lijsten komt  veel vaker voor dan ik dacht. Ik ben dan ook begonnen de diverse uitingen op dit gebied fotografisch vast te leggen.

Vooral in winkeletalage's zijn deze te zien  als decoratie-materiaal in de  vaak in mijn ogen meest afgrijselijke kleuren gespoten. Ook restaurants gebruiken vaak lijsten om hun menu's te tonen. Fotografen om hun werk te etaleren en te laten zien wat ze allemaal kunnen op hun vakgebied van fotografie, veelal bruids- en portretfotografie. Meestal wordt er door (naar ik aanneem de etaleur) veel werk van gemaakt. Ik ga ook proberen zoveel mogelijk diversiteiten te fotograferen op dit gebied. Mocht u foto's gemaakt hebben die hier een plaats verdienen wellicht dat ze door mij gepubliceerd worden. 

U kunt uw inzending ( foto minimaal 2mb bestandsgrootte ) sturen aan info@art-framing.nl ik ben zeer benieuwd. Graag aangeven waar de foto genomen werd en mocht u er prijs op stellen uw naam en woonplaats zodat deze vermeld kan worden bij de foto.

Albert van 't Slot