Art framing

Passe Partout karton gevoerd door Art framing

Achterlegpapier 200 grams

CBVG papier Het ConservaBarth Van Gelder museumkwaliteit papier is gemaakt van 100% houtvrije cellulose, is zuurvrij (pH 7,5-8,5) en is gebufferd met 4% calcium carbonaat. Deze karakteristieken geven het papier zijn levenslange kwaliteitsgarantie. Het papier is door en door gekleurd in de kleur natuurwit.

Toepasbaar als achterlegpapier (dit om contact tussen het passe partout en het ingelijste object te voorkomen)  het is tevens zeer geschikt als teken- ,zeefdruk- en aquarelpapier.
 

CBVG passe-partout karton
 

Het ConservaBarth Van Gelder museumkwaliteit passe-partout karton is gemaakt van 100% houtvrije cellulose, is zuurvrij (pH 7,5-8,5) en is gebufferd met 4% calcium carbonaat. Deze karakteristieken geven het papier zijn levenslange kwaliteitsgarantie (conform ISO 9706). Het mooie, schone en gladde oppervlak en zijn uitstekende snijeigenschappen zorgen er voor dat dit passe-partout karton ideaal is voor uw waardevolle inlijstingen en conserveringen. Het CBVG-passe-partout karton heeft ook de Photo Activity Test (PAT) met positief resultaat doorstaan, dit maakt het karton ook geschikt voor archivering van waardevol fotomateriaal. CBVG passe-partout karton is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Kleuren zijn allemaal door en door gekleurd: superwit (SW), natuurwit (NW), creme (CR) en ivoor (IV).
 

Artique museum passe-partout karton
 

Voor het inlijsten van een kunstwerk, prent of object doen  klanten een beroep op de expertise en vakmanschap van Art framing. Zij vertrouwen op onze  aanbevelingen voor de te gebruiken materialen om hun waardevolle kunstwerken optimaal te presenteren en te beschermen. Artique museum passe-partout karton is speciaal vervaardigd om zowel  kwaliteit  kleurenrange te bieden. Artique is ten opzichte van andere soorten passe-partout karton van het allerhoogste niveau, gemaakt van alphacellulose en met toepassing van echte pigmenten.

Artique is verkrijgbaar in een prachtig palet van meer dan 150 kleuren; van klassieke neutrale tinten tot frisse nieuwe kleuren. Een ruim scala aan kleuren is ook verkrijgbaar in grotere formaten. Het wordt geleverd in een dikte van 1,5-1,6 mm. Voorbeelden van alle kleuren zijn hiervan bij Art framing aanwezig.

Ook in het assortiment van  is het extra dikke, 8-laags 3,0 mm, door en door gekleurd, museum kwaliteit passe-partout karton. Voorbeelden hiervan zijn bij Art framing aanwexig.  Deze extra dikke serie geeft de inlijsting nog meer klasse en diepte. Alle kleuren zijn door Art framing te leveren om de perfecte inlijsting te creëren. De kleuren superwit (SW), natuurwit (NW), creme (CR) en ivoor (IV) zijn uit voorraad leverbaar op een passe partout formaat tot ongeveer 800x900mm.
 

Conserveringskwaliteit
 

Zuur- en ligninevrij 100% zuivere vezels Alpha cellulose Uitstekende snij-eigenschappen Kleurecht Resistent tegen verkleuren of verbleken Artique museum passe-partout karton is speciaal vervaardigd voor originele kunstwerken, prenten en reproducties, foto’s en kunstwerken van textiel. Meer informatie verschaffen wij u graag, aarzel daarom niet om contact op te nemen met Art framing

Afspraken kunt u maken middels: telefoon of email dit contact kan leiden tot een persoonlijk gesprek. Bij persoonlijk contact kan Art framing u ook voorbeelden tonen in kleuren en materialen van lijsten en passe partout.